Vi ligger os fladt ned

Gårsdagens kamp og de andre resultater i rækken gør ondt på alle i klubben, det betyder at den nu står på kvalifikationskampe i de kommende uger. Alle i klubben er lige nu ramt på stoltheden og vi kan kun samlet beklage indsatsen overfor alle de mennesker som følger os og alle de firmaer der bakker op om os.

I Sønderjyske blev vi udstillet i alle spillets facetter og ikke engang 2 gange timeout i 1 halvleg løste op for tingene. Vi var generelt ikke tilstede på banen, ugen forinden leverede vi en god præstation mod Skanderborg, men de store udsving har også været kendetegnende for vores sæson og derfor skal vi nu ud i kvalifikationspillet.

Vi kan ikke bruge kampen mod Sønderjyske til noget som helst, vi skal finde de gode kampe frem her fra foråret og se hvad det var som lykkedes og disse elementer skal vi tage med ind i kvalifikationsspillet.

Vi skal træne benhårdt de kommende uger, om en uge ved vi hvem vi skal møde i kvalifikationsspillet, således vi den sidste uge op mod 1 kamp kan fokusere på modstanderens styrker og svagheder. Vi har stor respekt for den kommende modstander og opgaven der venter os forude, vi vil gå seriøst til opgaven, samtidig håber vi at i vil komme og bakke pigerne op i disse kampe for vi har brug for maksimal opbakning for at stå som samlet sejrsherre i kampene.

1 kamp bliver efter al sandsynlighed 28 april på hjemmebane, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Mere om det senere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *