Vi førte til sidst

Gårsdagens kamp på hjemmebane mod AGF, blev til en sejr på 25-23, men det var først til sidst vi kom foran.

Kampen startede med at vi kom foran, men allerede efter 3 minutter var vi bagud, og var bagud hele 1 halvleg. Vi lavede for mange fejl og tog ikke de helt rigtige afslutninger, efter 16 minutter var vi bagud med 5 mål, pigerne blev ved med at fighte selvom spillet ikke helt sad i skabet. Den fight gjorde at vi kunne gå til pause med en uafgjort på 11-11.

Vi håbede, at pausen ville gøre at spillet blev lidt bedre, men sådan forholdt det sig ikke helt. 2 halvleg lignede meget 1 halvleg, vi kom igen bagud, dog ikke med mere end 3 mål, som var den største difference i 2 halvleg. Da der manglede 7 minutter af kampen var vi bagud med 1 mål, her var stillingen 22-23. Herfra tog vores unge piger teten, Sara Madsen og Cecilie Termansen scorede de sidste 3 mål i kampen og vi kunne løfte armene i vejret da der blev fløjtet af og dermed en sejr i den første kamp i 2019.

Stor ros til holdet for hele tiden at fighte og vise vilje selvom spillet ikke var det bedste.

Publikum stemte på kampens spiller og det blev Natascha Wollesen som løb med den ære, hun spillede stort set samtlige 60 minutter og krydrede det med 6 scoringer. På billedet er det netop Natascha med de heldige vindere fra publikum som havde stemt på hende via SMS.

Næste hjemmekamp er den 19. januar kl. 15.00 mod Gudme i Arena Nord.