Vi er i gang !

Vendsyssel Håndbold – Nykøbing Falster Håndbold 25-39 (13-18)

Overraskelsen udeblev onsdag aften i Drinx Arena, og ganske forventeligt tog NFH begge point med hjem til sydhavsøerne.

Det blev en dag, hvor vi mærkede forskellen på top og bund. NFH er en klasse eller to over os og det er på ingen måde nogen skam. Vi tankede mere erfaring, men skal også glædes over de gode ting vi kommer med. Jeg er meget tilfreds med vores første 25 min., hvor vi egentlig har chancen for at komme på minus 1, og måske en smule bedre til pause end minus fem. Endvidere fortæller statistikken mig at vi ikke laver flere tekniske fejl end NFH – det er også positivt.

Så i stedet for at jamre over et nederlag, vil jeg i stedet glædes over at vi er i gang, og at vi havde ære af første halvleg. Vores sejre skal nok komme – det garanterer jeg!

Tak til alle fremmødte – det var dejligt endelig at være sammen i Drinx Arena igen!

Kent Ballegaard
Cheftræner