Vendsyssel Håndbold henter lokale talenter hjem

 
I bestræbelserne på at skabe et stærkere og bredere hold i den nuværende, og kommende sæson har Vendsyssel Håndbold forstærket sig med to lokale talenter. Denne gang tilmed i tråd med en af klubbens kerneværdier, om at være solid lokalt forankret.
Vendsyssel Håndbold har tegnet kontrakt med det lokale talent, Sara Madsen til sommeren 2023. Ligeledes er Sofie Seedorf blevet tilknyttet ligatruppen, for at se hinanden an det næste halve år.
 
Cheftræner Thomas Kjær udtaler:
“Vi har en klar ambition om i Vendsyssel Håndbold, at vi gerne vil være endnu mere lokal forankret, og være synlige for vores venskabsklubber og i lokalområdet. At vi nu kan mønstre hele tre spillere i ligatruppen, som har trådt deres sko i vores moderklub, FFI Håndbold (Frederikshavn) Er vi utrolige stolte af, og det skal FFI Håndbold også være”.
Sofie Seedorff er hentet i EH Aalborg på deres u19 hold. Sofie har spillet ungdom i FFI Håndbold, og har de seneste 3 sæsoner spillet ungdom i EH Aalborg.
 
Cheftræner Thomas Kjær siger om tilføjelsen af Sofie:
“Vi har holdt øje med Sofie i et godt stykke tid, da hun er en lokal spiller, som vi synes har en rigtig god indstilling til tingene. Sofie besidder nogle kompetencer vi vil forsøge at flytte, som forhåbentlig kan gøre hende gældende på det her niveau med tiden. Vi skal i sammenspil med Sofie flytte hendes udvikling, så vi på den lange bane forhåbentlig kan gøre tingene mere permanent. Nu ser vi hinanden an det næste halve år og evaluerer løbende på tingene sammen med Sofie”.
Sofie siger selv om sit skifte:
“Jeg ser det som en god mulighed for at blive en del af et godt træningsmiljø og samtidig blive udfordret. Jeg har valgt at gribe chancen og suge al den erfaring ud af det, som jeg kan. Det tror jeg kun kan styrke mig som håndboldspiller og menneske”.
Sara Madsen er hentet hjem fra Oppsal i Norge. Sara har tegnet kontrakt til sommeren 2023.
 
Cheftræner Thomas Kjær siger om tilføjelsen af Sara:
“Sara leverede en rigtig flot sæson sidste år for Sæby i 1. Division som fortjent gav hende en kontrakt i den norske REMA 1000-liga for Oppsal. Da muligheden opstod for at få Sara hjem allerede nu, så var vi ikke i tvivl om, at det var det rette tidspunkt for os. Sara har nogle rigtig spændende kompetencer, som jeg tror vi kan videreudvikle på og gøre hende til en dygtig spiller i fremtiden. Derfor gør det mig rigtig stolt og glad at hun vender hjem. Vi har en klar ambition om, at vi vil lokalområdet og når vi kan hente dem hjem, som har niveauet til mere så vidner det om, at vi som klub har nogle gode værdier og ambitioner for fremtiden”.
Sara siger selv om sit skifte:
“Jeg har valgt at tage tilbage til Danmark, fordi mit skifte til norsk håndbold blev meget påvirket af Corona situationen. Specifikt har jeg valgt Vendsyssel fordi jeg har kendskab til klubben, og en del af spillerne, som gør at jeg føler det er det rigtige skifte for mig. Jeg ser frem til at træne og udvikle mig endnu mere, inden for rammerne i Vendsyssel Håndbold”.