Ungt stortalent til Vendsyssel Håndbold

Christina Pedersen på 17 år. skifter til Vendsyssel Håndbold, efter ophold på Skanderborg Håndbold Elite Akademi.

Christina er bagspiller og kan spille flere af pladserne i bagkæden. Christina har et godt overblik for sine medspillere, ligesom hun har evnen at gå mod mål, på de chancer som byder sig.

Christina er en pige som er opvokset i Vendsyssel og bor til dagligt i Vester Hassing. En del af hendes ungdomshåndbold har været i Hjallerup Håndbold, med en kort afstikker til Elite Håndbold Aalborg Ungdom, hvorefter turen gik til Skanderborg.

Vi glæder os til at understøtte Christinas udvikling, og ser frem til samarbejdet med hende. Christina har lavet en aftale frem til sommeren 2021.

Christina siger:

Jeg glæder mig til at blive en del af Vendsyssel Håndbold og synes det er et spændende projekt.

Jeg har været med i de sidste 14 dage, hvor det også er blevet til nogle træningskampe med holdet. Pigerne og klubben har taget rigtig godt imod mig, og jeg ser frem til at få mere tid med dem alle, og så selvfølgelig at spille for klubben i starten af det nye år.

Jeg er sikker på at Vendsyssel er det rigtige valg i forhold til min udvikling, og vil gøre alt for at præstere på et højt niveau, således jeg kan være med til at opfylde klubbens mål og ambitioner.