Ungdommen får større rolle

I Vendsyssel Håndbold vil der i fremtiden blive endnu mere fokus på udvikling af unge talenter. Derfor vil der fra den kommende sæson blive tilknyttet et U18 hold i Vendsyssel Håndbold regi.

Vi er i dialog med flere klubber, som ønsker at understøtte denne proces således, at det hele kan gå op i en højere enhed, og vi ser frem til senere at løfte sløret i detaljer.

Det er vigtigt for os i Vendsyssel Håndbold at der sættes fokus på eliteudvikling af de unge piger her i landsdelen, således de ikke behøver at forlade landsdelen for at få opfyldt deres drømme og ambitioner. Derfor vil der være stor fokus på individuel udvikling, styrketræning og masser af kvalitetstræning med spillere, som brænder for at nå langt med deres håndbold.

Vi glæder os til at sætte processen i gang og få sat de rigtige rammer i samarbejde med det kommende trænerteam på både U18 holdet, men også trænerne omkring seniorholdet. Ligeledes glæder vi os til en målrettet proces omkring styrketræning, kosten hos den enkelte, men også være med til at skabe en hverdag, hvor skole/studie og elitehåndbold kan gå op i en højere enhed.

Comments 1

  1. Jan Bjeldbak

    Spændende! Kan I uddybe, hvordan I har tænkt jer at bidrage til “at skabe en hverdag, hvor skole/studie og elitehåndbold kan gå op i en højere enhed.”?
    Er der feks planer om at indgå aftaler med ungdomsuddannelserne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *