Ung lokal spiller skriver kontrakt

Vendsyssel Håndbold og Cecilie Termansen har underskrevet en 2. årig aftale, som starter til sommer.

Cecilie har fået sin håndbold opdragelse i FFI Håndbold og begyndte for ca. 1,5 år siden at træne med os, samtidig med at hun spillede på U18 holdet i FFI.

Ved opstart af denne sæson valgte Cecilie at spille i Vendsyssel, det har nu affødt at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet med papir på hinanden.

Cecilie har udviklet sig rigtig meget og er en stor fighter i alle henseender, hun giver sig altid maksimalt og vi ser i Cecilie en stregspiller som kan nå rigtig langt med hendes håndbold.

Kent Ballegaard siger

Det er glædeligt at vi fremtidssikrer med unge lokale talenter, og Cecilie Termansen er synonym herpå. Hun har udviklet sig meget i år både defensivt og offensivt, desuden og yderst væsentligt, besidder hun de værdier vi som klub gerne vil efterleve. Anerkendelsen herfor har hun fået via udtagelse til U-landsholdet, så jeg glæder mig meget til at videreudvikle på hende henover de næste sæsoner.

Cecilie siger

” Jeg ser frem til at fortsætte i Vendsyssel, og er rigtig glad for at spille i klubben, derfor har jeg også valgt at indgå kontrakt med klubben. Jeg glæder mig til den kommende sæson i Vendsysseltrøjen”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Vendsyssel Håndbold