Udvidelse af bestyrelsen samt omrokering

Før hjemmekampen i tirsdags mod Viborg HK, afholdte vi i Vendsyssel Håndbold ekstraordinær generalforsamling med det formål, at justere vedtægterne samt udvide og ændre internt i bestyrelsen.

Bestyrelsen blev udvidet med 2 personer, således at Claus Pedersen fra Hjørring blev valgt ind sammen med Morten Olivius fra Frederikshavn, dette bringer bestyrelsen op på 7 personer.

Der blev ligeledes skiftet ud på formandsposten. Jens Madsen ønskede at blive afløst på posten som formand grundet stigende aktivitet i hans virksomhed, Jens fortsætter i bestyrelsen og vil stadig være aktiv i forhold til Vendsyssel Håndbold. Christian Carlsen indehaver af Byens Elteknik i Øster Vrå, blev valgt som ny formand i Vendsyssel Håndbold, Christian har været med i bestyrelsen i 1 år.

Vi ser frem til nye og flere kræfter i Vendsyssel Håndbold, med de nye kræfter glæder vi os til at kunne løfte flere opgaver, men også blive udfordret på det vi gør i dag, således vi hele tiden har fokus på udvikling og ikke bare gøre som vi plejer.

Med flere kræfter vil vi ligeledes øge fokusset på vores mange samarbejdsklubber, hvor vi vil komme med ideer og initiativer til udvikling af unge spillere, have pladsspecifikke fællestræninger og andre tiltag, men alt sammen med fokus på at spillerene skal blive i deres respektive klubber.

Vi glæder os til de kommende sæsoner med fokus på masser af udvikling og samarbejde med klubbens mange sponsorer, de frivillige, samarbejdsklubberne og vores trofaste publikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *