Uafgjort mod Lyngby

Vi havde muligheden for 2 point, men få sekunder før tid udligner Mette Bejder fra Lyngby til stillingen 22-22 og dermed blev det til 1 point i opgøret som blev spillet i Hirtshals.

Inden kampen var vi nervøse for hvordan vi skulle komme igennem denne opgave, udover at være uden Ilda Kepic, var vi også uden Nadja Lærke og Sara Andersen, samt i ugen op til kampen havde der været en del sygdom i truppen.

Kampen startede lige mellem de 2 mandskaber men efter ca 15 minutters spil kom Lyngby foran og den føring holdte de, således var pause stillingen 8-12. Vi følte på det tidspunkt at der ikke skulle meget til for at hente Lyngby´s føring men det ville kræve vi scorede på vores chancer og vores straffekast, på dette tidspunkt havde vi brændt 3 straffekast.

I anden halvleg kom Lyngby også foran med 5 mål, men pigerne blev ved med at kæmpe og de unge piger gik forrest da det skulle afgøres. Både Ida Andersen og Sara Madsen viste stor kynisme og scorede på flere vigtige tidspunkter, Sara Madsen overtog også straffekast rollen hvor hun scorede sikkert. Ved det 50 minut kom vi helt op på Lyngby til stillingen 18-18, herfra var det os som sad på kampen men alligevel lykkedes det Lyngby at udligne i de døende sekunder.

Vi kan nu se frem til at pause hvor der er mulighed for at få al sygdom ud af kroppene og have fuld fokus på næste kamp som er på udebane mod Bjerringbro, en kamp der spilles skærtorsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *