Stort fløjtalent fortsætter

Ida Louise Andersen som kom til Vendsyssel Håndbold, fra Strandby Elling i sidste sæson, har valgt at fortsætte i klubben.

Ida, med en alder på 18 år har været eftertragtet flere andre steder, derfor er vi også stolte og glade for at Ida vælger at fortsætte i Vendsyssel Håndbold.

Ida er en spiller som hele tiden udvikler sig, men er som person helt fantastisk at være sammen med, trods hendes unge alder så er hun med til at skabe en god stemning i truppen. Vi er sikre på at Ida vil fortsætte den gode udvikling og vi tror hun kan komme rigtig langt med hendes håndbold.

Ida vil i den kommende sæson tage et sabatår, hvor hun gerne vil ud at finde et arbejde, der passer sammen med træningerne og kampene i klubben.

Ida udtaler:

”Jeg glæder mig til at fortsætte i Vendsyssel den kommende sæson og ser frem til at fortsætte udviklingen, der har været henvendelser fra flere andre klubber, men valget faldt på Vendsyssel Håndbold.

Grunden til at jeg valgte Vendsyssel Håndbold er der flere årsager til, jeg føler mig hjemme i klubben og på holdet, tingene fungerer hele vejen rundt og med den tryghed er jeg sikker på at udviklingen vil fortsætte.

Ydermere skabes en fed kulisse på hjemmebane her i Vendsyssel og det er helt fantastisk at spille foran et stort og medlevende publikum”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *