Storsejr i topbrag

Vendsyssel Håndbold – DHG Odense 27-18  (15-9)

Vi havde på forhånd ventet en tæt og spændende kamp i DRINX Arena søndag eftermiddag, men pigerne havde tilsyneladende en helt anden agenda. Foran et veloplagt og talstærkt publikum blev der vist super flot håndbold, og cheftræner Kent Ballegaard var også en meget stolt mand efter kampen.

“Det var en virkelig flot præstation imod en meget stærk modstander. Vores defensiv står virkelig flot, og Elin levner ikke skytterne mange muligheder. Vi har nu i fire kampe holdt modstanderne på 20 mål i snit, og så vinder man altså håndboldkampe! Angrebs- og kontramæssigt er vi kyniske og velovervejede, og der bidrages bare rigtig flot fra alle. Jeg er stolt og meget glad efter sådan en kamp, men er også meget ydmyg ift. de kommende opgaver. Vi er langtfra tilfredsstillet, og bliver ved med at arbejde hårdt for tingene, så kan andre bruge tid på at kigge i tabellen. Så længe vi vinder, ser det jo nok ganske fornuftigt ud”, afrunder en glad og hæs cheftræner.

Natasja Øhrgaard blev af publikum kåret til kampens spiller og modtog flot sølvplatte fra Onside Sportspræmier – og en heldig publikummer vandt lækre flødeboller

Målscorere Vendsyssel:

Christina 7
Natasja 6
Lisa 4
Sletskov 4
Termansen 3
Sylvie 2
Marlene 1