Stærk ung stregspiller ind i truppen

PRESSEMEDDELELSE:

Cecilie Termansen som kommer fra FfI håndbold, vil i fremtiden være en del af Vendsyssel Håndbold, Cecilie har trænet med os en del gang i denne sæson og har også været med på holdet flere gange, her har hun vist at der er krummer i hende og hun har vist gode takter i både angrebet og forsvaret.

Vi ser frem til at Cecilie bliver en fast del af truppen således vi kan udvikle endnu mere på hende og give hende de rigtige rammer for træningen, det er både styrketræningen og håndboldtræningen.

Cecilie udtaler:

”Jeg glæder mig til at blive en fast del af Vendsyssel Håndbold, i denne sæson har de træninger jeg har været med givet en masse til min udvikling og er klar til at fortsætte det hårde arbejde for at blive endnu bedre.

Det setup der er i Vendsyssel Håndbold tiltaler mig meget, der er fokus på den individuelle udvikling, men samtidig stilles der også store krav til os spillere. Jeg ser frem til masser af styrketræningen som jo er om morgenen inden vi skal i skole, ydermere forventer jeg at alle de træningspas der er, sammen med dygtige spillere er noget som kommer til at gavne mig rigtig meget”