Sofie Lassen forlænger

Sofie Lassen forlænger sin aftale med Vendsyssel Håndbold

Sofie Lassen og Vendsyssel håndbold er blevet enige om, at forlænge aftalen til 2023.

21-årige Sofie Lassen kom til Vendsyssel Håndbold i oktober måned denne sæson fra 2. Divisions klubben Aars HK.

Sofie Lassen udtaler: “Jeg har valgt, at forlænge min kontrakt med Vendsyssel Håndbold, da jeg er taknemmlig for denne mulighed og tiltro fra klubben, og glæder mig ekstremt meget til flere sæsoner i Vendsyssel. Jeg har følt mig tilpas siden jeg kom i oktober, og er glad for at kunne forlænge aftalen.
Jeg ser muligheder for at ligge lag på mit spil, og udvikle mig som håndboldspiller i Vendsyssel.
Klubben og holdet har taget godt i mod mig, og jeg er klar til de næste par år i Vendsyssel Håndbold.

Cheftræner Thomas Kjær glæder sig over den nye forlængelse:
“Vi hentede Sofie til i oktober måned denne sæson, da vi var hårdt ramt af skader, og så et potentiale i, at Sofie kunne udvikle sig godt i vores miljø, og på lang sigt gøre sig gældende på det her niveau. Sofie har dog udviklet sig med raketfart, og allerede fået en større rolle end hun var tiltænkt fra start. Ind i mellem må vi i trænerteamet minde os selv om, at Sofie spillede 2. Division for tre måneder siden. Hvilket vi har svært ved at forestille os, når vi ser på hvordan hun er som håndboldspiller nu. Vores opgave sammen med Sofie er at ligge yderligere lag på hende den kommende tid, og få de ting vi ser til træning fra hende ind i kampene, så hun selv føler og tror på hun kan. Jeg er sikker på vi har at gøre med en spiller, der de kommende sæsoner kan blive et stort aktiv for os i Vendsyssel Håndbold.