Sikker sejr i historisk kamp

Lørdag d. 14. september blev dagen, hvor Syvsten igen kom på håndboldlandkortet. En masse mennesker har lagt mange frivillige timer, for at vi med stolthed kunne åbne dørene for offentligheden og byde indenfor til tophåndbold i Nordjylland.

Vi var kommet godt fra land i sidste uges premierekamp i Rødovre, og lørdag eftermiddag skulle give en yderligere indikation af vores niveau. Cheftræner Kent Ballegaard forventede en svær kamp, hvor vores forsvar skulle stå sin prøve, og han var derfor ovenud tilfreds med sejren på 21-17.

“Vi står bare rigtig godt i defensiven, og den base var årsagen til en fortjent og sikker sejr imod et godt Gudmehold, der i øvrigt selv stod ganske forbilledligt i defensiven. Jeg synes dog, at vi relativt hurtigt får afgjort kampen, men manglende skarphed i afslutningerne holdte trods alt Gudme inde i opgøret. Og i parentes bemærket er Gudme altså et  ganske habilt mandskab med nogle aldeles spændende profiler, så på den konto, kan vi kun være yderligere tilfredse med resultatet. Jeg er en meget glad mand. Vi har åbnet sæsonen som vi ønskede. 2 kampe 2 sejre, og mange bidragsydere. Nu fortsætter vi i træningslokalet med at spidse tingene til, så vi kan få lagt yderligere lag på spillet. Tak til alle fremmødte, der gav kampen en fantastisk ramme i DRINX Arena”.

Vendsyssel Håndbold – Gudme HK 21-17 (11-7)

Målscorere Vendsyssel

Sofie 6
Mette 5
Christina 4
Natasja 3
Termansen 1
Sylvie 1
Lisa 1