Vi er den del af Vendsyssel og håndbold Danmark

2,5 mio danskere er vilde med håndbold. Det er ikke uden grund af den hurtige sport er blevet voldsom populær. Vi ser hele tiden nye ansigter i hallen når der er hjemmekamp i Drinx Arena. Spændingen, klapsalver og reaktioner efter kampen. Det er dét der samler os i sporten.

Vi kan give dig en unik mulighed for at komme med på bussen der flyver afsted. Vi er på vej igennem ligaen - skal vi reservere et sæde til dig?

Partner

Som partner i Vendsyssel Håndbold tilbydes du en unik platform til at nå dine kunder, uanset om du ønsker B2B eller du ønsker B2C. Du med andre ord, med til at sætte retningen for samarbejdet som har fokus på dine ønsker som sponsor.

Vi har rammerne, og vi guider dig til at udnytte dem optimalt således, at din investering hos os giver dig værdi.

Bemærk - hos Vendsyssel Håndbold er alle sponsorer nævnt som partnere. Vi tror nemlig på, at samarbejdet skal nemlig gå begge veje.

Klub Vendsyssel

Vil du gerne bakke holdet op, uden at deltage i VIP, så er dette et produkt, der henvender sig til dig. Med Klub Vendsyssel har du almindelige billetter til hjemmekampe, og vil i løbet af en sæson blive inviteret til et VIP-arrangement for 2 personer.

NextBusiness Netværk

NextBusiness er vores svar på erhvervsnetværk med skarp fokus på relationer.

Vi tror på, at længerevarende forhold mellem parter, er guld værd. Derfor tager vores netværk udgangspunkt i at opstille rammerne for, at du kan mødes med andre erhvervsdrivende for at dele viden, erfaring og relationer.

Læs mere om NextBusiness her