Vendsyssel Håndbold spiller i 1 division. Vi har ambitioner om at skabe en unik platform for fremtidens hold. Vi vil tilgå alle opgaver professionelt, så bliv sponsor således du også kan blive behandlet professionelt.

Vi vil udvikle talenter fra regionen. Vi vil samle regionen om den mest populære indendørs sport i Danmark. Vi vil brande hele regionen som et positivt sted at bo, arbejde eller besøge, vil du være en del af denne positive opbygning, hører vi gerne fra dig. Når vi står sammen står vi stærkest.

Vi tilbyder flere forskellige produkter således, der altid er et produkt, der passer til Dit firma.

Partner

Som Sponsor i Vendsyssel Håndbold tilbydes du en unik platform til at nå dine kunder, uanset om du som sponsor ønsker B2B eller du ønsker B2C. Som sponsor er DU med til at sætte retningen for samarbejdet som har fokus på dine ønsker som sponsor.

Vi har rammerne og vi guider dig til at udnytte dem optimalt således at dit sponsorat hos os giver dig værdi.

Hos Vendsyssel Håndbold er alle sponsorer nævnt som partnere.

Klub Vendsyssel

Vil du gerne bakke klubben / holdet op, uden at deltage i VIP, så er dette et produkt, der henvender sig til dig. Med Klub Vendsyssel har du almindelige billetter til hjemmekampe, og vil i løbet af en sæson blive inviteret til et VIP-arrangement for 2 personer.

NextBusiness Netværk

Vi har valgt at lave en anderledes form for netværk da vi med mange års erfaring og løbende drøftelser med vores partnere har skabt NextBusiness Netværket, NextBusiness er et rum hvor du kan komme og møde andre virksomheder, skabe nye relationer som kan være til glæde og gavn for Dit firma. Dette er et tilbud til alle der er partnere i Vendsyssel Håndbold. Uanset hvor meget du investerer i Vendsyssel Håndbold er dette netværk inklusiv i dit sponsorat med os.

Vi lever ikke i en kasse, derfor kan alt kombineres efter dine ønsker og behov. Ovenstående er for at give dig et indblik i de muligheder, som er i Vendsyssel Håndbold. Vi er fleksible, innovative og tilpasser aftaler således, at de passer til dig.

Vil du høre mere om dine muligheder så kontakt:

Jan Hansen
29601463
jh@veha.dk