Sæsonoptakt

Endelig!

Endelig er det ved at være tid til det vi elsker allermest – kampe.

Efter en lang opstart med mange træninger, skal tingene forløses, når vi spiller første turneringskamp i Rødovre søndag d. 8/9.

“Vi har haft en fin opstart med stor fokus på at blive udfordret på de parametre, som vi synes vigtige for at få succes. Vi har trænet og spillet med stærke modstandere som Molde (Norge), Viborg HK, Aker (Norge), Horsens HK, Århus United og Aalborgs U17 drenge. Alle modstandere der besidder store kompetencer, masser af fysik og megen fart. Det har vi nydt godt af, og pigerne synes at have flyttet sig fint igennem ugerne”, siger cheftræner Kent Ballegaard.

Vores trup i år er smallere end vi tidligere har oplevet i Vendsyssel Håndbold, og det har været et både naturligt og bevidst valg af trænerteamet. “Thomas, Jan og jeg har sonderet markedet igennem lang tid, og i år har vi set, at det var væsentligt mindre end tidligere, og da vi har været meget sikre omkring hvilke typer der skulle ind, har vi også målt og vejet mange. Nogle klarede cuttet, andre gjorde ikke, men vi er yderst tilfredse med de 14 spillere, der skal repræsentere Vendsyssel Håndbold den kommende sæson. Og vi ser frem til at vise dem frem, når vi tirsdag spiller sidste testkamp imod Aalborg HK i vores nye rammer i DRINX Arena”, fortæller Kent.

Vendsyssel Håndbold har som overordnet mål at blive ligahold indenfor de to næste sæsoner, og efter en flot 4. plads i sidste sæson, er pigerne og trænerteamet klar til at tage endnu et skridt opad i tabellen. “Vi er meget seriøse med vores håndbold. Vi træner meget fordi vi alle har ambitioner om mere, og derfor sætter vi også alt ind for at ende i top 3 i år. Alt andet vil virke ulogisk for os, og vi mener selv at mulighederne er tilstede. Vi ved dog også, at det ikke bare kræver dygtighed, men også det rette held på de rigtige tidspunkter. Ja mange parametre er afgørende for at lykkes hermed, men vi sigter højt, fordi vi tror på tingene. Samtidig ser vi den rette fremgang i mange ting, både på holdet og i klubben, der vil sandsynliggøre målsætningen”, slutter cheftræneren.