Pressemeddelelse

Vendsyssel Håndbold skal have ny træner efter denne sæson

Cheftræner Morten Arvidsson og ledelsen i Vendsyssel Håndbold er efter en konstruktiv og tæt dialog kommet frem til, at samarbejdet mellem de to parter slutter ved udgangen af indeværende sæson.

Vi har i den tid Morten har været ansat hos Vendsyssel Håndbold været utrolig glade for hans indsats og store faglige viden både på og uden for banen. Morten har været med til at sætte nogle ting i gang som vi i klubben vil arbejde videre med.

Morten Arvidsson ser også tilbage på samarbejdet med positive briller.

“-Jeg har gennem hele processen forsøgt at være troværdig i forhold til de strategier vi i Vendsyssel Håndbold har arbejdet efter. 

Der er et stort potentiale for elitehåndbolden i Vendsyssel Håndbold, som kræver stor daglig opmærksomhed og en arbejdsressource, der pt. sammenholdt med mit civile arbejde, er vanskelig at få til at gå op i en større enhed. Derfor giver det god mening, at Vendsyssel Håndbold fremadrettet finder det rigtige match til at videreføre projektet.”

Morten Arvidsson arbejder naturligvis sammen med resten af holdet videre i bestræbelserne på at slutte sæsonen i 1. Division af så godt som mulig, og slutter sit engagement i klubben når sidste turneringskamp er spillet.

Vi har i bestyrelsen fuld tillid og tiltro til, at opgaven med at hente de nødvendige point bliver løst professionelt af såvel spillertrup og trænerstab.

Vendsyssel Håndbold ønsker Morten Arvidsson held og lykke med de fremtidige opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *