Pressemeddelelse

Stærk bagspiller til Vendsyssel Håndbold

Mette Bejder skifter fra Lyngby HK til Vendsyssel Håndbold på en 2-årig aftale.

Mette har de sidste 3 år boet i København, grundet studie og har i de 3 år spillet for henholdsvis Ajax København og Lyngby HK.

Mette Bejder er en stærk skydende og klog håndboldspiller, som vi længe har haft et godt øje til, derfor er vi naturligvis utrolig glade for, at det nu er lykkedes at få Mette tilknyttet klubben.

Mette har haft sin håndboldopvækst i FCM håndbold og som relativ ung, fik hun prøvet kræfter med Europæisk håndbold samt Ligahåndbold. Mettes indstilling til træning og det at spille håndbold på det her niveau er noget, som passer rigtig godt til de ting, vi også står for.

Vi håber Mette vil falde godt til her i Nordjylland, og vi glæder os til at se Mette i Vendsyssel trøjen efter sommerferien.

Mette siger:

Jeg glæder mig meget til at være en del af Vendsyssel Håndbold. Hele setuppet omkring klubben tiltaler mig, og jeg ser rigtig meget frem til at være en del af den træningskultur, de har opbygget i Vendsyssel.

Jeg er spændt og glæder mig til at møde alle pigerne, men mest af alt glæder jeg mig til at vinde kampe med Vendsyssel håndbold. Jeg håber, at jeg kan være med til at opnå gode resultater for klubben og ligeledes lægge lag på min egen udvikling.