Pernille Brandenborg bliver i Vendsyssel

Pernille, som kom til klubben efter nytår, har valgt at blive på en toårig kontrakt.

Pernille går lige nu på Idrætshøjskolen i Brønderslev, og efter sommerferien skiftes det ophold ud med studie i Aalborg, hvor hun også vil bosætte sig.

Vi har i de sidste måneder set en pige udvikle sig måned for måned, og derfor er vi glade for, at vi nu har lavet en aftale med Pernille om at fortsætte i Vendsyssel, som så kombineres med et studie her i det Nordjyske.

Pernille har vist, at hun gerne vil ofre en masse arbejde og tid for at blive bedre, samtidig er hun en pige med godt humør. Vi ser et godt match mellem Pernille og Cecilie Termansen, som er det makkerpar, der den kommende sæson skal husere på stregen her i klubben. De supplerer hinanden godt, og har et godt samarbejde med respekt for hinanden. Vi ser frem til mange gode oplevelser sammen med Pernille i fremtiden.

Pernille udtaler:

”Jeg kom til klubben midt inde i sæsonen, og blev mødt af to dedikerede trænere, søde holdkammerater og en støttende fanklub. Jeg har udviklet mig meget på kort tid, og det var derfor ikke svært for mig at takke ja til muligheden for at blive i Vendsyssel Håndbold. Jeg synes, klubben har et rigtig godt set up, og jeg glæder mig allerede til at få taget hul på den nye sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *