Pernille Brandenborg takker af.

Pernille Brandenborg takker af i Vendsyssel Håndbold efter denne sæson.

Når den sidste kamp i indeværende sæson fløjtes af, vil det også være sidste kamp for Pernille Brandenborg i Vendsyssel Håndbold efter tre et halvt år.

I samtalerne omkring en eventuel kontraktforlængelse er det blevet tydeligt, at det ikke har været muligt at fastholde den stærke stregspiller, som har udviklet sig til en bærende spiller for Vendsyssel Håndbold i denne sæson. Det har resulteret i, at vi har været i hård kamp mod etableret ligaklubber omkring en kontrakt med Brandenborg.

Pernille Brandenborg udtaler: “Til sommer har jeg spillet for VEHA i 3,5 år. Vi er gået fra at spille nedrykningsspil i 1. division til en plads i ligaen. Det har været en spændende rejse og en god tid.

Men jeg føler nu, at det er tid til at prøve kræfter med en anden klub. Jeg har derfor valgt at stoppe ved udgangen af denne sæson. Det bliver svært at forlade klubben, mine fantastiske holdkammerater, fans og alle andre omkring holdet. Men heldigvis er sæsonen ikke færdig før om nogle måneder, så jeg glæder mig til forsat at give den max gas sammen med pigerne!”

Cheftræner Thomas Kjær har været meget tilfreds med sin stregspiller.

”Pernille kom til Vendsyssel som et spændende talent i 1. Division og tager herfra, som en dygtig stregspiller i ligaen. Det vidner om en spiller, som har arbejdet hårdt for sin udvikling. Pernille er en holdspiller, som har bidraget til at vi som klub har udviklet os, og flyttet vores træningsmiljø. Jeg havde gerne set vi havde beholdt Pernille i et par sæsoner endnu, men det kunne desværre ikke lykkedes. Vi har dog givet håndslag på, at al fokus er på overlevelse i ligaen nu, og det ved jeg Pernille vil gøre sit ypperste for vi opnår.

Vi ønsker Pernille held og lykke i hendes kommende klub, og tak for hendes store indsats i klubben.