Ny venstre fløj til klubben

Steinunn Hansdóttir har lavet en 2-årig aftale med os, Steinunn kommer hertil fra Gudme, inden da har hun spillet I Horsens og Skanderborg.

Steinunn er en person som kommer til at passe godt ind I vores værdigrundlag og vi er sikre på at hendes store arbejdshjerte samt hendes væsen vil være med til at skabe værdi I truppen. Vi glæder os til at få Steinunn integreret I truppen når vi starter op til sommer.

Kent udtaler

Vi har fundet den helt perfekte makker til Ida på venstre fløj. Steinunn har faktisk taget mig lidt med storm, da hun er en meget unik pige. Hendes værdisæt er synonymt med det vi står for i Vendsyssel Håndbold, og sammen med hendes håndboldmæssige kompetencer, er hun præcis det vi har søgt efter. Hun vil bidrage med en masse fight, fart og gåpåmod, og samtidig give os flere muligheder i defensiven. Desuden vil hun med hendes alder og erfaring give en god balance i truppen.

Så jeg er en meget glad træner i dag, og ser frem til at Steinunn og resten af truppen kan starte træningen op imod en spændende Liga-sæson.

Steinunn siger

Jeg ser frem til, at jeg i de næste to sæsoner skal spille i Vendsyssel håndbold. Vendsyssel lyder for mig som en rigtig god klub med høje ambitioner, et godt træningsmiljø med dygtige og engagerede spillere og trænere samt folk omkring holdet, der arbejder ben hårdt for, at alt skal lykkes. Forventninger og ambitioner der stemmer overens med mine egne, og jeg er derfor sikker på, at vi bliver et rigtig godt match. Der vil være rig mulighed for, at jeg fortsat vil kunne udvikle mig som håndboldspiller, og forhåbentlig vil jeg kunne bidrage med en masse både på og uden for banen. Jeg er derfor topmotiveret for at starte i Vendsyssel og glæder mig meget til at lære både mine nye holdkammerater, trænere og andre omkring holdet at kende.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Vendsyssel Håndbold