Ny tur til Sjælland

Imorgen lørdag går turen endnu engang til Sjælland, hvor vi skal gæste Roskilde.

Det er 3 gang i denne sæson vi møder Roskilde, den første gang var på vores træningslejr i Sverige hvor det blev til et nederlag og en gang i turneringen på hjemmebane, kampen på hjemmebane blev vundet med 31-28.

Vi har respekt for værterne imorgen, de spiller en gang frisk håndbold samtidig med at de ligger en del fysik i spillet. Generelt er Roskilde et hold som alle kan tabe til hvis de rammer dagen, de har her i Januar spillet lige op med Sønderjyske, spillet uafgjort mod DHG Odense og vundet over AGF. Selv om de ligger 1 point under os lige nu, så er det et hold vi skal respektere og forstå at der skal kæmpes maksimalt hvis der skal point med hjem.

Vi har stor fokus på vores eget spil og de ting vi skal være dygtige til at løse. Siden udekampen i onsdags er tiden gået med at få alle klar igen, samt få styr på taktikken mod Roskilde. Vi glæder os til endnu engang at skal spille kamp, og alle er klar på at det handler om sammenhold, fight og disciplin, hvis vi skal lykkes med de ting, så er det også muligt at tage point med hjem til Vendsyssel.

Vi vil give os maksimalt i alle handlinger og så må vi se om det rækker.

Husk du kan følge kampen på Livescore – KLIK HER