Ny træner

Ny træner i Vendsyssel Håndbold bliver Olivera Kecman, i håndboldverdenen bedre kendt som Oli.

Oli Kommer hjem til Frederikshavn den 1. juni 2021 når hun tiltræder stillingen som Sportschef og Cheftræner i Vendsyssel Håndbold.

Vi har kigget efter en langsigtet løsning, som kan løfte Vendsyssel Håndbold sportsligt på den lange bane. Vi har haft mange kompetente trænernavne på blokken, og der har også været stor interesse for vores projekt.

Valget faldt på Oli da vi mener hun går ind i dette projekt med hjertet, og føler at vi har fundet en person der vil Vendsyssel Håndbold det bedste, og ikke mindst være med til at få samarbejdet med vores moderklub FFI til at blive endnu bedre, og gavne begge klubber med den trænerkompetence og viden hun besidder.

Oli har været i Sønderjyske i 15 år, så må man kunne et eller andet som andre ikke kan. Hun er uddannet EHF Master Coach, der er den højeste træneruddannelse i Europa, så kvaliteten er vi ikke bange for.

Oli kommer også til at være en del at et talentsamarbejde med vores moderklub FFI Håndbold, hvor hun vil komme til at stå for et talentprogram der udarbejdes mellem moderklubben FFI og Vendsyssel håndbold, for at give de unge talenter en mulighed for at komme til at træne med på det højeste niveau.

Vi glæder os til at byde Oli Velkommen i Drinx Arena i Syvsten, og indkalder til et pressemøde så snart det er muligt.