Ny stregspiller til Vendsyssel

25-årige Ida Jespersen skifter til Vendsyssel på en 2-årig aftale. Ida kommer til klubben fra Hadsten hvor hun har spillet de sidste sæsoner. Ida har fået sin håndbold opvækst I Midtjylland og har ligeledes været I Tyskland for at spille.

Vi kender Ida ganske godt da vi har spillet mod hende de sidste mange sæsoner, derfor er det også glædeligt at vi nu kan byde hende velkommen ombord og glæder os til at se hende I DRINX Arena.

Kent udtaler

Vi har op til denne sæson ønsket at styrke vores stregposition, da den unægtelig kommer ud for en enorm belastning både i defensiven og offensiven, og derfor er det meget glædeligt, at Ida er klar til at tage denne spændende udfordring op.

Med tilgangen af Ida får vi en stregspiller med nogle helt unikke kompetencer. En spiller jeg selv har haft fornøjelsen af at træne igennem to sæsoner i Hadsten, og derfor ved jeg præcis hvad vi får. Hendes gribeteknik og hendes fysik er på niveau med de bedste herhjemme. Ja jeg har hele tiden været af den opfattelse, at hun kan drive det vidt, og nu var matchet perfekt. Ida skal i sit livs form, og så er jeg sikker på, at hun vil være et aldeles ubehageligt selskab for vores kommende modstandere. Ida passer perfekt ind i VEHA-familien, og vores publikum vil blive yderst begejstret for hendes egenskaber.

Med tre stregspillere får vi flere muligheder, og konkurrencen iblandt dem vil også styrke os yderligere. Samtidig vil vi også lettere kunne dosere den enorme belastning de kommer ud for. Så det er unægtelig en glædens dag i Nordjylland.

Ida siger

“Jeg glæder mig enormt meget til at skulle tørne ud for Vendsyssel i den kommende sæson. Vendsyssel håndbold er det helt rigtige hold for mig, der med høje ambitioner, et super godt træningsmiljø og en masse dygtige folk omkring holdet, var med til at gøre valget om skiftet nemt.

Jeg har selv haft fornøjelsen af at skulle spille imod Vendsyssel i den forgange sæson, og jeg har været på besøg i Drinx Arena. Derfor ved jeg allerede en lille smule om, hvad der venter mig rent stemningsmæssigt i hallen, men i særdeles også det høje niveau, som pigerne og trænerstaben har leveret i den forgangne sæson, og som jeg glæder mig til at skulle træne under.

Jeg er top motiveret og jeg glæder mig til at møde alle mine nye holdkammerater og alle omkring holdet.”