Ny højreback til klubben

Sofie Nielsen til Vendsyssel Håndbold

Sofie Neldeberg Nielsen kommer til Vendsyssel håndbold fra Bjerringbro hvor hun har spillet i sidste sæson. Inden opholdet i Bjerringbro, har det været udlandsophold i henholdsvis Schweiz og Norge, Sofie haft sine ungdomsår i Team Tvis Holstebro.

Sofie er 23 år, og har en rigtig god spilforståelse og skal danne makkerpar med Sara Madsen på vores højreback. Sofie har et fornuftigt skud med venstre hånden og i de rigtige situationer og den rigtige opsætning er vi sikre på hun bliver en gevinst for holdet og klubben.

Sofie kommer med den rigtige indstilling til træningen og det som det kræver at blive bedre, derfor er vi overbeviste om at den kultur vi står for i Vendsyssel Håndbold er en kultur Sofie både vil passe ind i og bidrage positivt til.

Vi glæder os til at tage imod Sofie efter sommerferien.

Sofie udtaler:

Efter mit møde med klubben var jeg overbevidst om, at et skifte til Vendsyssel Håndbold ville være det rigtige valg for mig.
Klubben har et godt set-up, med en god struktur og et godt træningsmiljø, hvilket i høj grad tiltaler mig, da jeg træner for at udvikle og ligge nye lag på mit spil.

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med den kommende sæson.

Foto: Andreas Kristoffer Berge