Norsk målvogter til Vendsyssel

Synna Lien skifter fra den Norske Ligaklub Fana IL til Vendsyssel Håndbold hvor vi har lavet en 2-årig kontrakt. En kontrakt som er kommet I stand, efter at vi blev enige med hendes tidligere klub Fana IL om en frikøbssum.

Synna er en ung målvogter på 20 år, som de seneste 2 sæsoner har stået I den Norske Liga. Synna kommer til Danmark I starten af juli og er klar til at møde sine holdkammerater når træningen starter op igen den 6. juli.

Vi er overbeviste om at Synna sammen med Elin vil udgøre et godt par og at de kan udfordre hinanden, så der kommer en sund konkurrence, som er med til at udvikle den enkelte.

Kent udtaler

“Det er en aldeles spændende signing, vi har lavet på målvogterpositionen. Synna er en ung talentfuld keeper, der har haft nogle meget kompetente trænere omkring sig, og til trods for sine kun 20 år allerede har spillet to sæsoner i den bedste norske række. Hun er yderst ærgerrig, og vil virkelig vores projekt, så matchet er ualmindelig godt. Hun har haft Cecilie Leganger som træner igennem de seneste sæsoner, og desuden været en del af et spændende talentprogram i Norge. Så fundamentet og det tekniske er på plads. Nu skal vi i fællesskab have gjort hende mere “seniorkomplet”. Noget der tager tid, men forudsætningerne er i den grad til stede, og jeg glæder mig meget til at få hende herned.”

Synna siger

Jeg ser meget frem til at flytte til Danmark og til at spille I Vendsyssel. Jeg har stor tro på klubben og holdet som skal spille I Ligaen. Mine ambitioner indenfor håndbold er høje og jeg ønsker at bidrage både på og udenfor banen, det skal blive spændende at tage nye skridt I Vendsyssel.

Jeg har rykket op med Fana IL I Bergen og har spillet I den Norske Eliteserie I 2 år. Dette er en god erfaring som jeg vil tage med videre. Nu glæder jeg mig til at lære mine kommende holdkammerater og teamet omkring holdet at kende, samt møde folkene I klubben og ikke mindst at spille kampe foran fansene I Drinx Arena.