NextBusiness dit næste netværk - hvor der er fokus på at skabe stærke relationer mellem deltagerne.

Netværket mødes den første mandag i hver måned kl. 19.00. Vi har stor fokus på den gode oplevelse, relationer mellem deltagerne og derigennem opstå nye forretningsmuligheder.

Møderne starter kl. 19.00, så ved vi at deltagerne er fokuseret på netop netværket, telefonen ringer ikke med alt muligt arbejde og man skal ikke videre til næste møde. Flere deltagere på mødet kommer direkte fra kontoret. Derfor tilbyder vi aftensmad inden mødet fra kl 18.30. Dette er et oplagt forum for at mødes og snakke uformelt inden selve mødet.

En uge før mødet lander der påmindelse i din mailboks med hvad der skal ske til mødet. Der er fast program og tiden overholdes skarp så alle kan komme hjem til tiden.

Skal jeg være håndboldfan for at være med?

Nej slet ikke. Vi snakker stort set ikke sport til møderne. Det kan selvfølgelig ikke helt gå uden om vores opmærksomhed at klubben spiller i Danmarks bedste liga, men vi holder skarpt fokus på, at vi er der for at lære hinanden at kende og skabe professionelle relationer.

Er du interesseret i at høre mere så kontakt os :
Dennis Pedersen på tlf: 2845 2542 eller på mail: dennis@168.119.150.59

Hov - hvem er egentlig med i netværket?

Vi har i øjeblikket blandt andet forsikringsselskaber, DJs, reklamebureau, kølefirma, fotograf, netavis, køkkenforhandler, tømrer, virksomhedsrådgiver, ostehandler, aktivitets forhandler, webdesigner, slagter, entreprenør og tøjforhandler med i netværket. Med andre ord - vi har en bred trup så der er gode muligheder for at netværke med nogle du måske ikke kender i forvejen.

Koster det spidsen af en jetjager?

Nej slet ikke - du kan være med fra kr. 4.000 pr. år plus moms. Prisen er inklusiv mad inden mødet - så du slipper for at lave aftensmad den første mandag i måneden. Smart ikke?