NextBusiness dit næste netværk - hvor der er fokus på at skabe stærke relationer mellem deltagerne.

Netværket mødes den første mandag i hver måned kl. 19.00. Vi har stor fokus på den gode oplevelse, relationer mellem deltagerne og derigennem opstå nye forretningsmuligheder.

Møderne starter kl. 19.00, så ved vi at deltagerne er fokuseret på netop netværket, telefonen ringer ikke med alt muligt arbejde og man skal ikke videre til næste møde. Flere deltagere på mødet kommer direkte fra kontoret. Derfor tilbyder vi aftensmad inden mødet fra kl 18.30. Dette er et oplagt forum for at mødes og snakke uformelt inden selve mødet.

En uge før mødet lander der påmindelse i din mailboks med hvad der skal ske til mødet. Der er fast program og tiden overholdes skarp så alle kan komme hjem til tiden.

Skal jeg være håndboldfan for at være med?

Nej slet ikke. Vi snakker stort set ikke sport til møderne. Det kan selvfølgelig ikke helt gå udenom vores opmærksomhed, men vi holder skarpt fokus på at vi er der for at lære hinanden at kende og skabe professionelle relationer.

Er du interesseret i at høre mere så kontakt enten Søren Homann som er mødeleder på tlf. 22248407 eller Jan Hansen, tlf 29601463.