Nervepirrende opgør

Dagens kamp på hjemmebane mod DHG Odense blev et nervepirrende opgør og tæt hele vejen.

DHG Odense kom bedst fra start og vi kunne slet ikke finde vej til netmaskerne og brændte sågar 2 straffekast i samme periode. Det gjorde at DHG Odense kom foran med 2 mål, vi udnyttede dog 2 Odense fejl til at komme på 2-2. I 1 halvleg var det dog Odense der hele tiden var et skridt foran og det var os der halsede efter hele tiden, således gik vi til pause bagud med 1 mål, her var stilling 10-11.

Fra starten af 2 halvleg kom Odense igen foran med et par stykker og man sad med bange anelser, om vi kunne blive ved med at hente ind på dem. Midt i 2 halvleg kom Odense foran med 4 mål, og de bange anelser begyndte at sidde oppe i halsen, men igen lave Odense nogle fejl som vi var dygtige til at udnytte og fik hentet ind på dem igen. Efter 51 minutter kom vi helt lige med Odense, og de begyndte at ændre i deres forsvars spil, men det løste pigerne rigtig godt, og vi fik bragt os foran i kampen, vi kom sågar op på en 2 måls føring, men Odense kom hele tiden tilbage. I en nervepirrende afslutning hvor Odense 2 sekunder før tid kunne udligne reddede Maja Bredahl på målet denne bold og hallen kunne sammen med pigerne juble over en sejr som var vigtig.

Pigerne skyllede sejren ned med en velfortjent ODENSE pilsner.

Det var et opgør hvor hjemmebane publikummet endnu engang viste maksimal opbakning og var med til at bære pigerne frem til sejr, vi er taknemmelige og meget stolte over jeres opbakning og håber at se jer alle til hjemmekampen mod Horsens den 8. april kl. 14.30 i Idrætscenter Vendsyssel.

Næste opgave er på udebane i en svær kamp, mod Aalborg HK, kampen spilles på lørdag kl. 13.00 i Idrætshallen i Aalborg.

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *