Nadja tager 2 år mere

Nadja Lærke Jensen som kom tilbage til os I januar efter et ophold I Horsens, har indgået en 2-årig aftale.

Vi ser frem til at have Nadja de kommende 2 sæsoner, Nadja er en spiller som har et godt blik for spillet og med hendes rutine og erfaring er vi godt stillet med hende på vores højre back.

Vi glæder os til at se Nadja I aktion for klubben, når vi får den mulighed igen.

Kent udtaler

“Nadja vendte hjem til Vendsyssel i denne sæson, og hun har virkelig ramt et flot niveau. Som venstrehåndet giver hun vores bagkæde nye muligheder, og nu bliver det kun skønt at få lagt yderligere lag på hendes spil.

Desuden er hun en væsentlig personlighed for truppen, da hun med hendes rolige gemyt giver en god og sund balance i tingene. Ja Nadja er bare en rigtig god pige med fødderne solidt plantet i jorden.

Derfor er det rigtig dejligt at vi har forlænget samarbejdet for de kommende to sæsoner. Hun er en vigtig del af den rejse Vendsyssel Håndbold har påbegyndt”

Nadja siger

Jeg er rigtig glad for at kunne forlænge min aftale med Vendsyssel Håndbold med yderligere 2 år. Siden jeg kom tilbage til klubben I januar, er jeg faldet til på rekordfart både socialt og håndboldmæssigt. Jeg nyder at være tilbage I det nordjyske og tage del I den udvikling Vendsyssel Håndbold er igennem.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Vendsyssel Håndbold