Nadja Lærke Jensen retur til Vendsyssel

Højre backen Nadja Lærke Jensen som stoppede i Ligaklubben HH elite før jul, skifter til Vendsyssel med det samme. Nadja får debut i dagens opgør hjemme mod Roskilde.

Nadja er en gammel kending af Vendsyssel, da hun netop skiftede til Horsens fra os i sommeren 2018, nu er hun så retur igen. Vi er glade for at tilknytte Nadja på en aftale frem til sommeren og ser frem til at få Nadja ind i truppen. Vi håber at både Nadja og vi som klub får et rigtig godt forår sammen, som kan give grobund for en længerevarende aftale.

Kent siger

Vi har fået tilknyttet en rigtig dygtig venstrehåndet bagspiller, som vil give os endnu flere muligheder rent offensivt. Igennem vores snakke har hun vist, at hun vil vores projekt, og at hendes ambitioner er store. Gode og vigtige forudsætninger, som jeg påskønner meget. Nadja skal naturligvis lige lande i tingene, og sammen med den sparsomme spilletid hun har fået det seneste halvandet år, skal vi også have tålmodighed hermed. Men det til trods har jeg pæne forventninger hertil – det beretter hendes evner også til. Ellers havde vi heller ikke hentet hende ind på nuværende tidspunkt.

Nadja udtaler

Jeg er glad for at være tilbage i Vendsyssel Håndbold, hvor jeg har gode minder fra. Gennem træningerne har jeg fået et godt indtryk af holdet og pigerne og jeg glæder mig til hjælpe klubben i kampen om oprykning.