Målfattigt opgør i Ringsted

Udekampen onsdag aften blev en kamp med få scoringer.

Vi startede kampen ganske fornuftigt og fik os spillet til en del gode chancer, vi stod godt defensivt og holdte de aftaler der var lavet i taktikken. Efter 4 minutter var vi foran med 3-1 og det hele så rigtig godt ud, men efter 10 minutter var vi dog bagud med 5-4, dog sad man ikke med fornemmelsen at nu var det ved at gå galt. Pigerne blev ved med at tro på de indøvede ting både defensivt og offensivt og således kunne vi gå til pause med en føring på 11-9.

Fra starten af 2 halvleg kom Ringsted lidt tættere på da de scorede halvlegens første mål. Herfra fik vi godt fat i tingene igen og fik gennem halvlegen øget forspringet til en føring på 4 mål efter 39 minutter. Desværre får vi ikke lukket kampen ned og Ringsted fik kæmpet sig tilbage, efter 48 minutter fører vi dog 17-14. De sidste 12 minutter af kampen får vi ikke scoret og vi har det svært med at finde løsningerne i angrebet selvom flere ting blev afprøvet. Vi havde dog chancen for en sejr i de døende sekunder hvor vi erobrer bolden og kommer afsted i en kontra, vores træner tager timeout i sekunderne lige før der bliver scoret, så desværre talte den scoring ikke. Vi føler os ovenpå i opgøret og kan tage mange positive ting med hjem, kampen ender uafgjort 17-17.

Nu går turen hjem til Vendsyssel hvor der skal restitueres og gøres klar til kampen på lørdag hvor vi tager en tur til Roskilde.