Lyngby kommer til Hirtshals

Lørdag går det løs på hjemmebane i Hirtshals hvor vi får besøg af Lyngby som tager den lange vej fra øen.

Lyngby ligger pt. på 13 pladsen som er lig med nedrykning, men med den udvikling der er i 2 division øst, hvor det ser ud til at FiF kan vinde rækken og dermed eliminere en oprykning fra 2 division, men også eliminere en direkte nedrykning fra 1. division.

Hvis det sker at FiF vinder 2 division betyder det at det er nummer 14 og 13 der rykker ud af 1 division mens nummer 12 skal spille kvalifikation. Netop den 12 plads er Lyngby helt sikkert interesseret i at få fingre i, det kræver de får minimum 3 point mere end AGF i de resterende 4 kampe.

Vi vil også have point, da det kan være med til at vi beholder 10. pladsen og hvis ovenstående scenarie bliver aktuelt, vil vi gå helt fri fra kvalifikationsspillet, vi skal dog holde Gudme bag os, Gudme er pt. 3 point efter os, men har på papiret et lettere slut program.

Med alle disse usikkerhedsmomenter og ønsker, er der kun at holde fokus på kampen mod Lyngby, vi kommer til kampen ovenpå en uge med sygdom i truppen, så ressourcerne er udfordret, men det er jo ens for alle hold at sygdom kan ramme, vi ville da gerne have ventet en uge til den fri periode der kommer efter kampen lørdag. Vi er klar til at kæmpe en vis del ud af bukserne for at hente point mod Lyngby, men med spillere som Frederikke Guldmark og Mette Bejder som kan skyde ganske fantastisk ved vi det bliver en svær opgave.

Vi håber du er klar til at komme i Hirtshals Idrætscenter og bakke pigerne op, der er kampstart kl. 15.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *