Lokalopgør forude

Lørdag går det løs på udebane i Aalborg mod den traditionsrige klub Aalborg HK. Det er en opgave vi ser frem til men også en modstander vi har stor respekt for, Aalborg HK har drillet mange hold i denne sæson, især på deres hjemmebane har de presset modstanderne. Vi er klar til at kæmpe maksimalt for at tage point med over fjorden fra Aalborg til Vendsyssel, men det bliver svært og helt sikkert en tæt kamp der venter.

På Aalborg HK holdet er der mange spændende spillere og den der iscenesætter det hele er Anne Hyldal som konstant viser sit store overblik, men tag heller ikke fejl af de mange andre spillere, det er et hold der virker til at være i harmoni og et hold som altid kæmper maksimalt.

Vi er samme trup som sidste weekend, dog med en lille ekstra tilføjelse i form af Rikke Skov Myrup, som hjælper i denne periode, da de normale målvogtere er ude med skader. Vi er glade for hendes hjælp, alle spillere har trænet godt i denne uge og vi er klar til at give den gas imorgen.

Kampen spilles i Idrætshallen, Østre Alle i Aalborg kl. 13.00, så er du i området så kom endelig forbi og bak pigerne op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *