Årets ”julegave” er på plads i Vendsyssel Håndbold.

Vendsyssel Håndbold henter talentfuld bagspiller. Klubben har hentet den 23-årige bagspiller, Leonora Demaj, i Sønderjyske, og parterne er blevet enige om en tre et halv-årig aftale. Leonora tiltræder i Vendsyssel Håndbold pr. 1. januar 2021, og aftalen løber til 30. juni 2024.

Vendsyssel Håndbolds cheftræner, Thomas Kjær er glad for klubbens nye signing.

Thomas Kjær fortæller følgende:

– Jeg har haft Leonora i kikkerten gennem længere tid, og jeg er glad for at kunne præsentere hende i Vendsyssel Håndbold for de kommende tre et halvt år. Leonora har været en stor profil i 1. Division de sidste mange sæsoner på trods af sin unge alder.  Leonora er en moderne to-vejs spiller, og bliver af mange betegnet som et stort talent især på angrebsdelen. Hun er en dygtig skytte med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at se i Vendsyssel Håndbold. Pt. er hun ude med en korsbåndsskade, men efter et grundigt tjek hos vores fysioterapeut, er vi helt fortrøstningsfulde ifht. at få en spiller tilbage på banen på 100 % til den kommende sæson. Det bliver helt sikkert spændende med Leonora Demaj i vores kommende trup i Vendsyssel Håndbold.

 

Leonora Demaj siger om sit skifte til Vendsyssel Håndbold:

– Jeg har valgt Vendsyssel Håndbold fordi, de er den klub, som har vist mig den største tiltro. Det betyder utrolig meget, at de vil lave en aftale allerede fra januar og hjælpe mig med, at komme godt tilbage fra min korsbåndskade.

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde alle i og omkring klubben. Jeg ser meget frem til den kommende tid.

Se Leonoras spillerprofil: Klik her