Islandsk landsholdsmålvogter til Vendsyssel

Pressemeddelelse

21 årige Elin Jona Thorsteinsdottir skifter Haukar på Island, ud med Vendsyssel Håndbold på en 2 årig kontrakt.

Elin er en målvogter som med sine 177 cm. har en god højde, ud over højden og en god placeringsevne i målet, har hun en hurtig spilopfattelse som giver hende en fordel, i forhold til at sætte spillet hurtigt i gang.

Elin var tidligere på foråret i Vendsyssel for at se forholdene an, og vi fik muligheden for at se hende i træningerne samt få lavet diverse tests og undersøgelser. Vi synes Elin er et spændende talent som også er en del af det Islandske Landsholds bruttotrup, vi tror på at skiftet til Danmark kan være med til at lægge flere lag på hendes spil og vi ser meget frem til at Elin skal tørne ud for klubben efter sommerferien.

Ved siden af håndbolden skal Elin fortsætte sit studie som lærer og hun skal ligeledes arbejde nogle timer hver uge. Elin er en meget udadvendt pige, som vi er sikre på vil være med til at sprede god stemning i truppen og hun vil uden tvivl sørge for, at der altid er plads til et smil.

Elin udtaler:

Jeg glæder mig rigtig meget til at spille i Vendsyssel og være med til at opnå klubbens målsætninger. Jeg blev utrolig godt modtaget af klubben på mit besøg i februar, hvor alle var super flinke og positive, det gjorde min beslutning meget nemmere. Jeg vil give alt hvad jeg har, for klubben og glæder mig enormt meget til nye udfordringer på et nyt hold i et nyt land.

Billede: eyólfur garðarsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *