Islandsk bagspiller til Vendsyssel

22 årige Harpa Brynjarsdóttir kommer til Aalborg efter sommerferien og i den forbindelse skal hun spille hos os.

Harpa skal studere i Aalborg, hvor hun skal bo sammen med sin kæreste, som spiller i Aalborg Håndbold. Harpa har i flere omgange trænet sammen med os, når hun har været på besøg i Nordjylland, derigennem har vi lært hende at kende, samt set hende på gulvet i træningerne og det har givet os et godt indtryk.

Harpa har på Island spillet for UFM Selfoss siden 2013.

Vi ser frem til at tilknytte Harpa til truppen, og er sikker på hun vil passe godt ind i den trup vi har fået sammensat.

Kent siger

Harpa kommer med alt det gode vi forbinder med Island. Et enormt fighterhjerte, masser af udstråling og en yderst ydmyg tilgang til tingene, og så er hun bare en sød pige, der har en dejlig positiv og smittende adfærd. Disse egenskaber bliver en gevinst for truppen, og hun kommer til at supplere rigtig fint i vores bagkæde, hvor hun med fart og kompromisløshed vil passe rigtig godt ind.

Harpa siger

Jeg glæder mig til at spille i Vendsyssel Håndbold og blive en del af en fantastisk trup. Det bliver en spændende sæson med et hold som består af mange dygtige spillere, jeg tror på vi kommer til at spille godt håndbold og vinde mange kampe. Glæder mig til at se jer alle til sæsonstart.