Henriette forlænger aftalen

Henriette Hansen som kom til os i efteråret 2019 fra HIH Håndbold, har valgt at forlænge aftalen frem til sommeren 2022.

Vi er glade for forlængelsen og ser frem til samarbejdet de kommende sæsoner. I Henriette har vi en højre fløj, som er god til at stikke på det rigtige tidspunkt, det er med til at vi får de nemme kontramål. Vi er sikre på at der er mange spændende år i Henriette og vi er glade for at vi har hende de kommende 2 sæsoner.

Kent udtaler

“Det gik hurtigt tilbage i november måned med at få Henriette i den sorte Vendsyssel-trøje, da vi pludselig stod uden venstrehænder. Vi så sammen mulighederne fremfor begrænsningerne, og det har rykket os dertil hvor vi er i dag. Jeg mindes stadig hendes første afslutning hjemme imod SønderjyskE, der i øvrigt var hendes første dag i hallen. DRINX Arena stod helt stille, mens Henriette kastede sig på tværs af feltet og bragede bolden ind i netmaskerne til et gigantisk forløsende brøl fra publikum. “Henry” var landet og her skal hun blive. Hun er en fantastisk pige. Glad, ærgerrig, initiativrig og en vanvittig dygtig højre fløj. Nu er hun endelig klar til at rykke teltpælene op, og indtage det nordjyske i sin dagligdag, og det vil udvikle hende yderligere. En to-årig forlængelse vidner om tro på tingene, og det har vi. Og jeg er sikker på at vi fundet en usleben diamant, og jeg er ovenud lykkelig for at hun har valgt at blive”.

Henriette siger

Jeg har valgt at forlænge med Vendsyssel Håndbold, grundet klubbens værdier samt vores fremragende sammenhold! For mig er det vigtigt, at det er lysten der driver mig, og det er det virkelig her i klubben. Jeg er meget taknemmelig for at være i et miljø med sådan en god opbakning fra folk i og omkring klubben. For nemmest muligt at kombinere studie og klubliv, har jeg valgt at flytte tættere på byen. Håber vi snart ses i hallen