LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

Forsendelsen af varer sker med GLS, og vil blive leveret til nærmeste GLS pakkeshop i forhold til oplyste adresse. Varerne vil blive afsendt indenfor 5-7 arbejdsdage efter bestillingsdatoen. Levering af varer fra Vendsyssel Håndbold anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

I tilfælde af en vare ikke kan leveres, vil Vendsyssel Håndbold kontakte kunden indenfor 5 arbejdsdage.

Varerne kan også afhentes ved førstkommende hjemmekamp, dog skal der være minimum 5 arbejdsdage fra bestilling til næste hjemmekamp

FORTRYDELSESRET

Vendsyssel Håndbold yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Vendsyssel Håndbold underrettes herom senest 14 dage modtagelse af varen.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Fortrydelsesretten gælder ikke ved specialproducerede varer såsom trøjer med tryk.

RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer købt på Vendsyssel Håndbolds webshop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved varer fra Vendsyssel Håndbold skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.

Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består i. Der kan kun klages over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som Vendsyssel Håndbold har stillet dig i udsigt.

PRIS OG BETALING

Der er mulighed for at betale Dankort og andre angivne kreditkort på Vendsyssel Håndbolds webshop. Alle priser er inkl. moms, men ekskl. leveringsomkostninger

Vendsyssel Håndbold tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Aftaler om køb af varer fra Vendsyssel Håndbold, anses for endeligt indgået når ordrebekræftelse er fremsendt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

SIKKERHED VED ONLINE-BETALING

Ved betaling med kort bliver dine kort-oplysninger sendt til DIBS betalingsserver. DIBS betalingsserver er en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer). Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. På denne måde er du sikret, at andre hverken har mulighed for at aflytte eller opsnappe de informationer, du indtaster på Vendsyssel Håndbold.

KONTAKT

Rimmens Alle 35
9900 Frederikshavn
Email: jh@veha.dk

Betingelser for billetkøb og billetbestilling

Aftaleindgåelsen:

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Vendsyssel Håndbold har registreret og modtaget betaling. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Billetkøbet:

Billetter kan købes kontant ved indgangen til hjemmekampe eller via Vendsyssel Håndbold online billetsalg. Ved køb oprettes du i billetsystemet som kunde, og afgiver personlige oplysninger som navn, bopæl, e-mail, oplysninger om betalingskort etc. For at afslutte køb af billetter skal du godkende nærværende handelsbetingelser. Billetkøbet underlagt dansk rets almindelige regler.

Et sæsonkort gælder til alle hjemmekampe arrangeret af Vendsyssel Håndbold.

Levering:

Når du køber dine billetter via vores online billetsalg modtager du din billet via e-mail hurtigst muligt. Hvis du ikke har modtaget e-mail med din billet inden for 24 timer efter gennemført køb, skal du rette henvendelse til jh@veha.dk.

Betaling:

Du kan betale for dine billetter med Dankort og Visakort samt andre kreditkort. Al kommunikation mellem dig og Vendsyssel Håndbold sker krypteret. Der er derfor ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Yourpay, og Vendsyssel Håndbold gemmer ikke kortoplysningerne.

Leverings- og administrationsomkostninger:

Der kan på udvalgte kampe og arrangementer være et billetgebyr pr. billet. Alle priser er inklusiv eventuel moms og afgifter.

Billetten:

Billetten med den påtrykte stregkode er dit adgangsbevis til det pågældende arrangement. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan derfor ikke anvendes flere gange. HUSK at det ifølge “Lov (2007-05-23 nr. 458) om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer” er forbudt at søge opnået fortjeneste gennem videresalg af koncertbilletter.

Ændring af arrangement:

Ændring af et arrangement kan ske indtil 48 timer før oprindelig afholdelse. Der er her typisk tale om ændring af spilletidspunktet herunder dato og tidspunkt for et håndboldarrangement. Ændringerne kan ske som led i aftaler mellem den turneringsansvarlige og et givent medie. Ændringer i datoen, tidspunkt, spillested, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. er ikke en aflysning, og pengene refunderes ikke ved ændring. Ændring af et arrangement meddeles via den ved købet oplyste e-mail (hvis du er oprettet som kunde i forbindelse med købet) samt på www.veha.dk

Ombytning eller refundering:

Billetter kan ikke ombyttes til andre prisgrupper eller andet arrangement. Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Aflysning:

Et arrangement er aflyst, hvis det ikke gennemføres. Aflysning af et arrangement meddeles via den ved købet oplyste e-mail samt på www.veha.dk. Ved aflysning refunderes billetprisen automatisk, og beløbet indsættes på det anvendte betalingskort indenfor 8 hverdage. Hvis arrangementet er købt kontant, skal du henvende dig til Vendsyssel Håndbolds administration for at få beløbet refunderet. Betalingsgebyr og billetgebyr refunderes ikke.

Reklamation:

Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til Vendsysssel Håndbold.

Forbehold:

Vendsyssel Håndbold forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris samt gebyrer. Vendsyssel Håndbold tager forbehold for fejl i oplysninger om arrangementer herunder bl.a. priser, spillested, dato og tidspunkt samt for udsolgte arrangementer. Vendsyssel Håndbold er alene ansvarlig for billetkøberens eventuelle direkte tab, såfremt ansvar er idømt efter dansk rets almindelige regler.

Fotografering og optagelser:

Fotografering og optagelser finder sted ved alle arrangementer og anvendes kommercielt.

Billetbestilling:

Billetter bestilles med de rettigheder som anført under “Billetkøb og billetbestilling”.

Personoplysninger

Vendsyssel Håndbold gemmer oplysninger om navn, adresse og by, telefonnummer samt e-mail i forbindelse med bestillingen. Disse oplysninger klassificeres som almindelige personoplysninger.

Begæring om sletning af personoplysninger bedes rettet til jh@veha.dk, hvorefter personoplysninger slettes efter 5 år, idet oplysninger om køb er omfattet af lovgivning om bogføringsmateriale.

Databehandler er udbyderen af billethåndtering, IDOP IVS, med hvem Vendsyssel Håndbold har indgået databehandleraftale med under henvisning til Persondataforordningen.

Aftaleindgåelsen:

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Vendsyssel Håndbold  har registreret og modtaget betaling. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af sæsonkort ikke omfattet af fortrydelsesretten.