Endelig kamp igen!

Vendsyssel Håndbold – Horsens HE

Den nye spændende debutantsæson som ligahold tyvstartes med en pokalkamp imod sidste års oprykkere fra Horsens, hvilket giver os et perfekt afsæt imod turneringsstarten d. 26. august. Et er at træne en hulens masse og spille en masse træningskampe, noget andet er at spille kampe, hvor der er noget på spil. Med kun tre sejre fra en Final4 deltagelse, og en potentiel kamp om Europa Cup pladser, må det siges at være tilfældet i torsdagens pokalbrag.

Horsens har renset gevaldigt ud i truppen til den kommende sæson, og Lars Frederiksen har hentet det ind, han mener vil bringe dem i top 9, “Best of the rest” som de udtrykker det. Altså pladsen lige uden for slutspillet. Jeg vil dog mene at Horsens alene målt på budget, så absolut hører til i slutspillet, specielt i en sæson, hvor flere af deres konkurrenter har nedjusteret betragteligt. Samtidig er det også et yderst profilstærkt mandskab med masser af liga- og landsholdserfaring, hvor svenske Melissa Petrén i særdeleshed er iøjnefaldende. Og målt herpå bør vi egentlig ikke have en chance i torsdagens kamp. Men et er en større økonomi og en masse fine meritter, noget andet er hvad der udføres indenfor de 20 x 40 m.

Vi er så klar, som vi kan være på nuværende tidspunkt. Nadja er ude med graviditet, Natasja er stadig på vej tilbage fra hendes knæskade, og Mette Brandt har gips på håndleddet. Men de resterende 12 er klar, meget klar. Og vi glæder os bare helt vildt til igen at spille på vores fantastiske hjemmebane, hvor vi endnu ikke har sat point til, hvilket vi naturligvis agter at holde fast i.

Kent Ballegaard

Cheftræner