DRINX Arena står tom i disse tider

Vi elsker vores hjemmebane. Vi elsker vores publikum. Vi elsker stemningen og den altid fantastiske opbakning. MEN lige nu er der tomt i DRINX Arena. Som følge af regeringens udmelding følger vi naturligvis trop, og bakker op om disse tiltag. Derfor er pigerne sendt hjem med trænings-programmer, så vi så vidt muligt holder os i gang fysisk og konditionelt.

“Folks helbred og den meget alvorlige situation der hersker verden over, er naturligvis meget vigtigere end håndbolden. At tidspunktet er aldeles ubelejligt og ærgerligt, er vi nok alle enige om. Men lige nu kan vi kun lytte til de direktiver der kommer, og naturligvis følge de anvisninger der følger med. Vi kunne i princippet bare træne i vores hal, men vi, som alle andre, bære et ansvar overfor samfundet, og det tager vi på os. Ift. afviklingen af kampene, oprykning, nedrykning, slutspil osv. stoler vi på at DHF kompetente folk træffer den bedst mulige beslutning ud fra de omstændigheder, der er på det gældende tidspunkt. Jeg tænker at vi alle følger med i pressen dagligt, og så snart vi selv ved mere herom, vil vi naturligvis melde det ud. Indtil da beder vi jer alle passe godt på hinanden. Det er det vigtigste lige nu. Så skal vi nok komme til at glædes over håndbolden igen”, fortæller vores cheftræner Kent Ballegaard.

Det er dog muligt at fange folk fra administrationen som stadig arbejder med alle de opgaver der ligger uden for banen. Vi er på telefon og mail så her kan du altid fange os. Da vi også vil sikre administrationen, så arbejdes der dels hjemmefra, dog vil der altid være en på kontoret i Drinx Arena som man kan komme i kontakt med.

Du kan fange os på nedenstående numre:

Jan Hansen 29601463
Jes Ebbeke 40192099
Søren Homann 22248407