Cecilie Termansen og Ida Andersen takker af.

 

Cecilie Termansen og Ida Andersen siger tak for nu i Vendsyssel Håndbold.

Efter den indeværende sæson siger vi tak til Cecilie og Ida for tiden i Vendsyssel Håndbold.

Vi takker dem for nogle gode år i Vendsyssel trøjen, hvor de har bidraget med en god og ihærdig indsats, både på og udenfor banen.

Cecilie udtaler:

Jeg har valgt efter ca. 3,5 år i Vendsyssel Håndbold at stoppe i klubben til sommer.

Jeg har været i klubben siden jeg var 17 år gammel og har derfor lært utroligt meget. Jeg har været super glad for min tid i Veha, og det bliver svært at forlade klubben, og alle menneskerne omkring den.

Heldigvis har jeg stadig nogle kampe tilbage i Veha trøjen, hvor jeg vil kæmpe sammen med resten af holdet.

Ida udtaler:

Jeg har været glad for min tid i Vendsyssel Håndbold, og jeg har haft det rigtig godt med pigerne på holdet. Jeg har valgt at søge nye udfordringer til sommer, men først skal sæsonen i Vendsyssel selvfølgelig afsluttes på bedste vis.

Vi ser frem til at se Cecilie og Ida i Vendsyssel trøjen i de resterende kampe og ønsker dem alt held og lykke fremover!