3 år mere til Christina

Christina Pedersen havde oprindelig en aftale med os frem til sommeren 2021, det stod på vores ønskeseddel at vi allerede nu gerne ville have den ændret og forlænget. Derfor er vi naturligvis glade for at have papir på Christina frem til sommeren 2023.

Christina besidder en særlig evne og er en ener, som vi alle nyder at se på når det hele går op i en højere enhed. Vi er sikre på at Christina har en stor karriere foran sig, og ser frem til samarbejdet med hende de kommende 3 sæsoner.

Kent udtaler

“Christina har udviklet sig kolossalt i sin tid hos os, både som håndboldspiller og menneske. Hun er en ener og besidder et enormt vinderinstinkt, og da muligheden for at lave en længerevarende forlængelse opstod, har vi ikke tøvet hermed. Nu skal vi så i fællesskab tage skridtet op på den øverste hylde, og jeg er sikker på at Christina kommer til at tage Ligaen med storm, simpelthen fordi hun kan, hun vil og hun tør. Og netop evnen til at turde, er ganske unik hos så ung en spiller. En evne der sammen med talentet kan bringe hende vidt. Som træner er min fineste opgave at finde den gode ramme til hende, og netop det er vi i fællesskab lykkes rigtig godt med.

Jeg er meget meget glad over, at hun er i Vendsyssel Håndbold i mange år. Hun er en ganske unik person, og selvom hun er den der måske kan gøre mig allermest sur, er hun samtidig også den der kan udløse de bredeste smil. En skøn pige, der bare er pisse god!”

Christina siger

Jeg er rigtig glad for at forlænge min kontrakt med Vendsyssel, da jeg synes klubben går en stor fremtid i møde. Vi har et fantastisk hold og et sammenhold mange andre ikke har. Vi har et rigtig godt setup i klubben og omkring holdet, hvilket jeg værdsætter højt. Det er fedt at være en del af en klub hvor spillere, trænere, bestyrelse, sponsorer, frivillige og fans alle er der for at nå et fælles mål. Jeg er sikker på at Vendsyssel er et godt sted for min fremtidige udvikling. Jeg er glad for den tillid, som Kent og klubben mig og vil gøre alt for at betale det tilbage ved at yde alt både på og uden for banen. Kent er en utrolig stor del af det vi har opnået hidtil og han har også stor andel i min personlige succes og gode udvikling, så beslutningen om at forlænge at forlænge var ikke særlig svær. Jeg glæder mig til at se jer alle i Drinx Arena

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen
Vendsyssel Håndbold