050317

Tæt på

Dagens opgør på hjemmebane mod topholdet Ajax København var lige ved at give point

Kampen startede med at de 2 hold fulgte hinanden ganske pænt dog var vi bagud med et par mål midtvejs i 1 halvleg, men det fik vi hentet via godt forsvarspil og en bagved dem godt stående Nikoline Andersen. vi kom op på siden af Ajax og fik også øget således at vi ved pause var foran med 11-9.

I anden halvleg fortsatte vi det gode spil og øgede igennem det meste af halvlegen, og efter 46 minutters spil var vi foran 19-13 og det lignede en overraskelse på hjemmebane. Desværre blev Nikoline ved et uheld skudt i hovedet som gjorde at hun lige skulle sunde sig i et stykke tid. Hun fortsatte med at stå men det var tydeligt at se hun var påvirket af dette og Ajax begyndte nu at komme tættere på og efter 54 minutter stod der 20-20. Herfra kunne det gå begge veje, Ajax dækkede mere offensivt, og det fik vi ikke løst så Ajax kunne tager herfra med en sejr på 22-23.

Mon ikke Ajax om kort tid kan kalde sig Ligahold i den kommende sæson, meget skal gå galt hvis ikke det sker. Vi har nu fuld fokus på den næste kamp og skal tage alle de gode momenter fra dagens opgør med til Lyngby hvor vi spiller på lørdag.

Nikoline Andersen blev fuldt fortjent kåret til kampens fighter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *