Bliv sponsor

Vendsyssel Håndbold spiller i 1 division. Vi har ambitioner om at skabe en unik platform for fremtidens hold. Vi vil tilgå alle opgaver proffesionelt, og samtidigt skabe værdi for vores samarbejdspartnere.
Vi vil udvikle talenter fra regionen. Vi vil samle regionen om den mest populære indendørs sport i Danmark. Vi vil brande hele regionen som et positivt sted at bo, arbejde eller besøge, vil du være en del af denne positive opbygning, hører vi gerne fra dig. Når vi står sammen står vi stærkest.

Vi tilbyder flere forskellige produkter således, der altid er et produkt, der passer til Dit firma.

Partner

Vi tilbyder en pallette af mange forskellige samarbejdsmuligheder og alle vil være partnere i Vendsyssel Håndbold, da vi er af den overbevisning at et samarbejde går begge veje. Vi udvikler anderledes arrangementer som har til formål at give Dig som partner oplevelser ud over det sædvanlige. Vi skræddersyr den løsning som du ønsker og arbejder proffesionelt med alle partnere i Vendsyssel Håndbold. At være partner i Vendsyssel Håndbold giver samtidig Dit firma muligheden for at være med til at opbygge en helt unik klub som vil brande hele regionen

 

Klub Vendsyssel

Vil du gerne bakke klubben / holdet op, uden at deltage i VIP, så er dette et produkt, der henvender sig til dig. Med Klub Vendsyssel har du har billetter til hjemmekampe, og vil i løbet af en sæson blive inviteret til VIP.

Erhvervsforum

Vi har valgt at lave en anderledes form for netværk da vi med mange års erfaring og løbende drøftelser med vores partnere har skabt erhvervsforummet, erhvervsforummet er et rum hvor du kan komme og møde andre virksomheder, skabe nye relationer som kan være til glæde og gavn for Dit firma. Dette er et tilbud til alle der er partnere i Vendsyssel Håndbold. Uanset hvor meget du invisterer i Vendsyssel Håndbold er dette erhvervsforum inlusiv dit partnerskab med os.

Vi lever ikke i en kasse, derfor kan alt kombineres efter dine ønsker og behov. Ovenstående er for at give dig et indblik i de muligheder, som er i Vendsyssel Håndbold. Vi er dog fleksible, innovative og tilpasser aftaler således, at de passer til dig.

Vil du høre mere om dine muligheder så kontakt os.