anna

Ny spiller til klubben

Pressemeddelelse

Anna Lillesø til Vendsyssel Håndbold.

Anna Lillesø Nielsen kommer til Vendsyssel Håndbold fra Aalborg HK, hun skifter med det samme således hun er klar til at tørne ud for os i det nye år.

Samtidig har Anna meddelt os at hun også ønsker at være en del af truppen i den kommende sæson, dette har vi naturligvis sagt ja tak til.

Anna kommer oprindeligt fra Fyn hvor hun som ungdomsspiller var med i Ligaen på U16 og U18 i HC Odense, men for 2,5 år siden gik turen op til kæresten i Aalborg, her studerer Anna på lærerseminariet.

Anna har de sidste 2,5 år spillet i Aalborg HK, først som bagspiller men efter oprykningen til 1 division, valgte Aalborg HK´s at flytte hende på fløjen, og det var rigtig set. Hun har i denne sæson virkelig vist sig at være en spiller der gør en forskel, og vi har i den sidste tid holdt øje med hende. Efter vi selv spillede mod Aalborg HK valgte vi at kontakte Anna for at høre om hun kunne tænke sig at være en del af Vendsyssel Håndbold.

Anna er god både i forsvar og angreb samt vi kan bruge hende på flere pladser, men som det ser ud pt. er det venstre fløj som vil være i fokus, dermed stiger konkurrencen blandt fløjene og med det håber vi på at alle udvikler sig endnu mere.

Anna siger:

Det er gået rigtig stærkt de sidste dage.

Jan tog kontakt til mig i fredags og i mandags mødtes vi for at snakke om Vendsyssels ønsker, jeg blev overrasket over at de gerne ville have mig til Vendsyssel med det samme, men blev også stolt og glad for henvendelsen.

Jeg skulle ikke bruge lang tid på at tænke over det og allerede mandag aften meddelte jeg klubben at jeg var klar til et skifte.

Jeg har haft en god tid i Aalborg HK og ønsker alle i og omkring klubben held og lykke, uden deres indsats havde jeg aldrig fået denne mulighed.

Nu glæder jeg mig til at starte træningen i aften og møde mine nye holdkammerater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *