morten

Karantæne til Morten Arvidsson

I søndagens kamp ude mod EH Aalborg blev Morten Arvidsson efter kampen indberettet af kampens dommerpar, indberetningen gik på at Morten havde kritiseret dommernes præstation efter kampens afslutning.

Indberetningen er nu blevet behandlet af DHF som har idømt klubben en bøde, retsgebyr og administrationsgebyr samt 1 spilledags karantæne til Morten, en karantæne som skal overstås i hjemmekampen imorgen hvor vi møder Bjerringbro i Arena Nord.

Iøvrigt er det første gang i Mortens karriere, som startede i 1978, at han får karantæne.

Vendsyssel Håndbold skrev til DHF mandag at vi mener dommerne skal kunne modtage kritik, så længe det ikke er personligt, men en kritik af præstationerne, alle spillere og trænere modtager jo samme kritik/ros. Morten har efter alle kampe snakket med dommerne hvor han er kommet med både ris og ros, uden at dette har ført til indberetninger. Det er klart at man lige efter en kamp, hvor adrenalinen og følelserne er i kog, at man kan virke direkte, men her mener vi netop at dommerne i de bedste rækker skal kunne abstrahere for disse udbrud. Det er trods alt en sport med masser af følelser og fjerner man først disse følelser så mister sporten sin gnist.

Vi håber der i fremtiden er plads til karismatiske trænere og spillere og at linjen i kampene ikke bliver en sådan, at man ikke kan komme med udbrud, frustrationer eller vise følelser, uden det bliver straffet.

Bent Andersen som sidder i vores bestyrelse er kommet med det forslag at der burde være en online evaluering af dommerne, en evaluering som skal være tilgængelig for holdene fra 24 timer efter kampen, vi mener det skal være obligatorisk at indberette. Vi vil nu udarbejde et forslag til dommer udvalget omkring dette og sende frem, i håb om at man vil indføre et sådan system, specielt med henblik på udvikling af alle og særligt når der ikke er observatører på vores kampe.

Til kampen på torsdag er det Sisse Bruun som vil stå i spidsen sammen med holdleder Conni Nepper.

Vi håber at der er mange som vil komme og bakke pigerne og holdet op i kampen, for der er brug for hver en stemme og masser af hænder til at klappe pigerne frem på banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *