hjemmekamp 190217

Heller ikke denne gang

I en propfyldt hal i Hirtshals Idrætscenter, blev det til et fortjent nederlag til Roskilde.

Kampen startede egentlig godt for os og vi kom foran i kampen, men i løbet af 1 halvleg fik Roskilde lukket ned for os og de kom herefter foran i kampen. Efter 20 minutter førte Roskilde med 10-7, men resten af halvlegen fik Roskilde ikke scoret og vi kunne gå til pause helt lige, ved stillingen 10-10. Efter den gode afslutning på 1 halvleg havde de fleste i hallen en god fornemmelse og var godt tilfredse med det de havde set.

Desværre var starten på 2 halvleg katastrofal, vi tabte de første 3 minutter med 4 mål og var således bagud 10-14, vi fik os kæmpet tilbage til 12-14 men herfra trak Roskilde fra og efter 45 minutter stod der 14-20 på tavlen. Det var en periode hvor vi ikke gik mod mål, samt vi lavede for mange personlige fejl som var med til at forære Roskilde en masse kontraer. Efter 60 minutter stod der 20-27 på tavlen og dermed blev det heller ikke denne gang vi tog point fra Roskilde.

Kampens fighter kåret af publikum, blev Anna Lillesø, som også blev topscorer med 9 mål.

Tusind tak til HH80 for en stor hjælp i dagens opgør, som inden kampen bød på VIP for vores sponsorer, i forbindelse med VIP afholdte vi vores spinning grandprix, uden jeres fantastiske hjælp havde det ikke været muligt at gennemføre dagen med stor succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *