aalborg hk1

Afgjort efter tid

Som ventet så viste Aalborg HK endnu engang at det er et hold som aldrig giver op.

Kampen startede med at vi kom bagud men fik os kæmpet tilbage i opgøret selvom spillet i starten ikke sad helt i skabet, men som halvlegen skred frem så fik vi bedre og bedre styr på spillet og da der var spillet 21 minutter kom vi foran i kampen, herfra spillede vi rigtig godt og ved pause var vi foran med 15-12 så vi gik til pause med en god fornemmelse i maven.

I starten af 2 halvleg fik vi inden for 2 minutter øget til  17-12 og nu skulle fokus være at prøve at få lukket kampen, men sådan skulle det ikke gå. Aalborg HK blev ved med at fighte og kæmpe og begyndte at hente ind på os, således førte vi kun med 1 mål da der var spillet 51 minutter. Da der var spillet 56 minutter fik Aalborg HK udlignet til 22-22 og herfra var det en utrolig tæt affære hvor ingen af holdene ville slippe hinanden og det begyndte at ligne en kamp hvor holdene skulle dele i porten.

Vi fik tilkendt et frikast da der manglede 5 sekunder, af en eller anden årsag blev tiden ikke stoppet og da bolden skulle hentes tilbage til der hvor frikastet blev begået, så tiden løb ud. Julie Jensen blev sat til at skyde frikastet som selvfølgelig skulle være et skud mod mål, til alles jubel scorede Julie.

Det var næsten som at spille på hjemmebane, for rigtig mange havde fundet vej til Aalborg for at støtte pigerne, vi er taknemmelige og utrolig glade for jeres ukuelige og store opbakning.

Med dagens resultat og resultatet mellem Lyngby og TMS Ringsted er det nu sikkert at vi skal spille kvalifikations spil om pladsen til 1 division i den kommende sæson, hvem vi skal møde og datoerne for kampene vil komme her på siden så snart det er fastlagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *